WOLFORD - malé představení značky

 

Wolford: Krásně oblečené nohy jsou sexy!

Máš skříň plnou šatů a sukní? Pak budeš určitě potřebovat také celou hromadu punčoch a punčocháčů, které se stávají nezbytností hlavně v chladnějších měsících roku a také jako must-have doplňky na společenské události. Od toho, abys své nožky oblékla jen do té nejlepší kvality, je tu značka Wolford – specialista na ženské křivky. Sháníš inovativní punčochy, které Ti budou sedět jako druhá kůže? Nebo potřebuješ perfektně padnoucí pohodlnou podprsenku? Připadá Ti, že by Tvá postava pod šaty potřebovala lehce dotvarovat? Wolford v Susíny Fashion je skvělou odpovědí hned na několik Tvých módních rébusů, které Ti pomůže vyřešit efektivně a s noblesou. Využij jednoho z nejzkušenějších hráčů na textilním trhu, kterému slova tradice ani kvalita nejsou cizí. Pusť se do hledání svých nových oblíbených kousků Wolford právě teď s námi!

Jak to bylo? Historické milníky Wolfordu

Všechno to začalo v roce 1950 v rakouském městě Bregenz, kde si zakladatelé Reinhold Wolff a Walter Palmers otevřeli na břehu Bodamského jezera svou továrnu s punčochovým zbožím. Základ moderního Wolfordu pak mohl vzniknout díky příchodu nových kruhových pletacích strojů, se kterými se daly vyrobit bezešvé punčochy, a díky příchodu nylonu. První bezešvé punčochy z nylonu byly uvedeny už v roce 1954. Každých pár let na to uvedla firma nějakou novinku na vysoké technologické úrovni z těch nejkvalitnějších materiálů dané doby: V roce 1969 to byly první průhledné, vysoce elastické punčocháče, které dokonale padly. Rok 1977 znamenal příchod prvních punčocháčů s vyztužením, které zvládlo formovat postavu. Lesklé průhledné punčocháče, které se tak rychle staly hitem po celém světě, přišly roku 1988. V roce 1994 přišla revoluce v podobě prvních kompletně bezešvých punčocháčů Wolford. Rok 1999 znamenal zrození inovativní kombinace punčocháčů a pouzdrových šatů, která proběhla ve spolupráci s hvězdným návrhářem Phillipem Starckem. V roce 2011 přišlo rozšíření tvarovacího spodního prádla pro vykouzlení perfektní siluety. O 3 roky později byl vyvinut kousek, který odstartoval novou generaci punčocháčů – tzv. pure tights, které měly neviditelně spojené švy a dodávaly nohám hedvábný pocit. Mezi poslední novinky z let 2016 a 2017 pak patří punčocháče s nastavitelným pasem, který se tak přizpůsobí každé figuře, či 3D silikonový tisk použitý na plavky i podprsenku. Wolford od svého založení ušel dlouhou cestu a rychle se katapultoval nad svou konkurenci. Díky vysoké kvalitě zboží se stal vedoucí značkou v oblasti punčochového zboží a spodního prádla na dnešním globálním trhu.

Nejkrásnější produkty Wolford na SUSÍNY FASHION

Wolford Ti teď přináší opravdu sexy podívanou. Předvedeš se venku v ozdobných průsvitných punčocháčích? Nebo si raději oblečeš svůdné průsvitné punčochy zakončené výraznou krajkou, které ukážeš jen tomu jedinému vyvolenému? Značka Ti splní každé přání, protože zná ženy a všechny jejich potřeby. Nabízí jak prádlo na ty nejhezčí intimní chvilky, tak praktické kousky například v podobě legín (i modely pro budoucí maminky), ponožek a podkolenek nebo třeba stahovacího prádla, které Tvou postavu vytvaruje podle potřeby. Stahovací body se navíc stejně jako punčochové zboží, skládají jen z těch nejlepších materiálů. Jejich nejčastější složení bývá 80% nylon a 20% elastan. Chceš zažít ten pocit na svém těle? Udržitelné principy, kterými se řídí výroba této značky, Ti zaručí, že se ve svém prádle budeš nejen skvěle cítit, ale můžeš mít zároveň klid na duši kvůli šetrnému zpracování s ohledem na životní prostředí. Užívej si kousky Wolforf u nás a vychutnej si dokonalý pocit na kůži a bezchybný vzhled!

Zpět do obchodu